Oplu -opetuspoljin, jarrupoljin opetuslupaopettajalle

 

Voiko Oplu -pojinta hankkia muualta, kuin tältä internetsivustolta?

Polkimen voi tilata vain tältä sivustolta.

Kysymys: Mitä teen jos tilaan polkimen ja se ei sovellu autooni?

Oplu -polkimen sopii lähes kaikkiin autoihin, sillä siinä on monipuoliset säädöt jalkatilaan sovittamiseksi. Kuluttajansuojalain mukaisesti sinulla on oikeus palauttaa poljin 14 vuorokauden kuluessa tilauksesta. Palautettavan polkimen on oltava virheettömässä kunnossa, niin että sen voi lähettää toiselle asiakkaalle.

Tarviseeko autoon porata reikiä, kun polkimen kiinnittää siihen.

Polkimen kiinnittämiseen yleensä ei tarvitse. vaijerin kiinnittämiseen tarvitaan yksi reikä. Katso lisätietoja kohdasta "Asennus".

Onko Oplu -polkimen asenuttaminen halvempaa kuin perinteisten polkimien?

Perinteisesti lisäjarrupolkimet on kiinnitetty suoraan auton rintapeltiin tai erikseen rakennettuun autokohtaiseen telineeseen. Oplu -polkimen runko on samalla säädettävä asennusteline. Runko kiinnitetään auton lattialle yksinkertaiseen asennuslevyyn. Yksinkertainen ja nopea asennus on myös halvempi asennus.

Kuka on suunnitellut Oplu -opettajanpolkimen?

Tuotteen suunnittelusta on vastannut Sompsa Oy. Sen on suunnitellut metalli- ja valmistustekniikan ammattilaiset. Se on kotimainen tuote sekä suunnittelun että valmistuksen osalta. Sompsa Oy on hakenut tuotteelle hyödyllisyysmallin ja omistaa Oplu -tuotteen ja tavaramerkin kaikki oikeudet.

Sompsa Oy,
Metsomäentie 4A,
01260 VANTAA,
puh. 0400-768899
www.sompsa.fi

 

Oplu on uutuustuote, onko tuotteessa "lastentauteja" ?

Oplu -poljin tuli markkinoille vuonna 2010. Ensimmäisessä pienessä tuote-erässä oli kaksi ongelmaa, jotka korjattiin jo samana vuonna. Liian heikko palautusjousi on on vaihdettiin vahvempaan ja vaijerin kuoren kiinnitys Oplu opettajanpolkimeen uusittiin.

Vuoden 2014 -versiossa vaijerin kiinnityslukko vaihdettiin isompaan, sillä pienemmässä lukossa vaijeri saattoi joskus luistaa.

 

Onko sinulla kysyttävää Oplu -jarrupolkimesta. Täytä lomake, niin kysymykseen vastataan.

Kysymys:

Tähän sähköpostiosoite, jos haluat vastauksen sähköpostiisi.

Kirjoita tähän OPLU. Tällä varmistetaan, että kysyjä on ihminen.

 


Sompsa Oy, Vantaa. Puh: 0400-768899. www.sompsa.fi pasa(@)sompsa.fi